Zondag Inspiratie – Romeo & Julia

Valentinesday
Slinger van ©www.happinessishomemade.net

De zondagse inspiratie deze week komt eigenlijk door een datum nl. 14 februari oftewel Valentijnsdag.

Ik moest daaraan denken toen ik van de week volop bezig was met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle. Die komt al heel snel dichterbij en het is al een paar keer voorgekomen dat het precies tijdens Valentijnsdag valt (en ook vaak tijdens de carnaval…). Dit jaar is de Handwerkbeurs van 11 tot en met 14 februari. Meer informatie kun je hier vinden: www.handwerkbeurs.nl. Wij staan er natuurlijk ook weer met een kraam vol heerlijke wolletjes! We heten je hartelijk welkom bij standnummer 16 (bij de ingang het eerste gangpad linksaf een na laatste stand links).

Oke, dan nu de inspiratie waar het deze zondag om gaat. De kleurstelling Romeo & Julia was al verkrijg op Diva Sport Moon en van de week heb ik deze kleurstelling ook op het nieuwe garen Diva Sock Marl geverfd.  De Diva Sock Marl is een superzacht garen (50% Light Grey Baby alpaca – 50% Extra Fine Merino) met een prachtige drape en ook nog eens heerlijk warm! En Romeo & Julia passen natuurlijk perfect binnen het Valentijns-thema, of niet soms? 🙂

Zondag Inspiratie

Carrie Carpenter’s Cambridge Infinity ScarfColor Gradient Scarf – Black Death pattern by Hoxton Handmade – Black and Red Plaid Flannel QuiltDiva Sock Marl in Romeo & Julia Giligali’s Seems Like Old Times – Valentine’s Wreath – KatjasSocks’ CanCansYuliya Gordeeva Photography

Staat de Handwerkbeurs dit jaar nog bij jullie op de planning? Laat dan een berichtje achter want ik ben echt heel benieuwd wie ik allemaal (weer) ga ontmoeten dit jaar ♥

Fijne zondag en happy crafting!

Handtekening

3 thoughts on “Zondag Inspiratie – Romeo & Julia

  1. I love love love them! I’m hoping to go! And I hope to see romeo and julia there too <3 (and see you too obviously 😉 haha)

  2. Op de zaterdag ben ik er! Weliswaar aan het werk…….maar ik kom zeker even langs waaien.

Comments are closed.