Valentinesday
Slinger van ©www.happinessishomemade.net

De zondagse inspiratie deze week komt eigenlijk door een datum nl. 14 februari oftewel Valentijnsdag.

Ik moest daaraan denken toen ik van de week volop bezig was met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle. Die komt al heel snel dichterbij en het is al een paar keer voorgekomen dat het precies tijdens Valentijnsdag valt (en ook vaak tijdens de carnaval…). Dit jaar is de Handwerkbeurs van 11 tot en met 14 februari. Meer informatie kun je hier vinden: www.handwerkbeurs.nl. Wij staan er natuurlijk ook weer met een kraam vol heerlijke wolletjes! We heten je hartelijk welkom bij standnummer 16 (bij de ingang het eerste gangpad linksaf een na laatste stand links).

Oke, dan nu de inspiratie waar het deze zondag om gaat. De kleurstelling Romeo & Julia was al verkrijg op Diva Sport Moon en van de week heb ik deze kleurstelling ook op het nieuwe garen Diva Sock Marl geverfd.  De Diva Sock Marl is een superzacht garen (50% Light Grey Baby alpaca – 50% Extra Fine Merino) met een prachtige drape en ook nog eens heerlijk warm! En Romeo & Julia passen natuurlijk perfect binnen het Valentijns-thema, of niet soms? 🙂

Zondag Inspiratie

Carrie Carpenter’s Cambridge Infinity ScarfColor Gradient Scarf – Black Death pattern by Hoxton Handmade – Black and Red Plaid Flannel QuiltDiva Sock Marl in Romeo & Julia Giligali’s Seems Like Old Times – Valentine’s Wreath – KatjasSocks’ CanCansYuliya Gordeeva Photography

Staat de Handwerkbeurs dit jaar nog bij jullie op de planning? Laat dan een berichtje achter want ik ben echt heel benieuwd wie ik allemaal (weer) ga ontmoeten dit jaar ♥

Fijne zondag en happy crafting!

Handtekening

 

Valentinesday
Garland by ©www.happinessishomemade.net

This Sunday Inspiration is brought to you by an upcoming holiday in February – Valentine’s Day.

It popped up in my mind when I was already busy preparing for the Handwerkbeurs in Zwolle. The date for this craft show is approaching fast and for at least the last few years it coincided with Valentine’s Day (and Carnival in part of the Netherlands…). This year the Handbeurs takes place from February 11th to 14th. More information about this craft show can be found here: www.handwerkbeurs.nl. Of course we are going to have a booth there filled to the brim with gorgeous, soft, delicious, colorful yarns and fibers! You can find us at booth 16 (first aisle left a after the entrance, last booth but one on the left).

Right, back to the Sunday Inspiration for this week. The colorway Romeo & Julia* was already available on Diva Sport Moon and this week I also dyed this colorway on my new yarn base Diva Sock Marl.  Diva Sock Marl is a super soft yarn (50% Light Grey Baby alpaca – 50% Extra Fine Merino) with a beautiful drape and deliciously warm too! And Romeo & Juliet of course fits perfectly into the Valentine theme, don’t you agree? 🙂

Zondag Inspiratie

Carrie Carpenter’s Cambridge Infinity ScarfColor Gradient Scarf – Black Death pattern by Hoxton Handmade – Black and Red Plaid Flannel QuiltDiva Sock Marl in Romeo & Julia Giligali’s Seems Like Old Times – Valentine’s Wreath – KatjasSocks’ CanCansYuliya Gordeeva Photography

Is the Handwerkbeurs on your schedule this year? Leave me a message if you do because I’m really really curious about who I will meet (again) this year ♥

Happy sunday and happy crafting!

Handtekening

 

* Dutch translation to Romeo & Juliet


3 Thoughts on “Zondag Inspiratie – Romeo & JuliaSunday Inspiration – Romeo & Julia

  1. I love love love them! I’m hoping to go! And I hope to see romeo and julia there too <3 (and see you too obviously 😉 haha)

  2. I do hope to see you too! ♥

  3. Elefanti72wilma on 25 januari 2016 at 15:16 said:

    Op de zaterdag ben ik er! Weliswaar aan het werk…….maar ik kom zeker even langs waaien.

Post Navigation