Droombreien

Box Brownies bestellen

Hebben jullie dat nou ook? Dat de dagen te kort zijn om al je ideeën uit te werken?

Door de grote hoeveelheid van patronen en projecten die ik dagelijks op Ravelry, Instagram en Facebook voorbij zie komen lig ik ‘s-avonds heel vaak nog wakker in bed en bedenk ik me welk project ik als eerste zou willen breien/haken. Droombreien noem ik dat.

In gedachte match ik dan garens met patroon en zou willen dat ik de tijd had om ermee te starten. Maar altijd kom ik tot dezelfde conclusie; er staan meer projecten op mijn lijstje dan dat ik in mijn hele leven kan maken! Zeker omdat ik de hele dag omringt ben door de mooiste kleuren wol 😉

De Boneyard Shawl van Stephen West bijvoorbeeld. Heel mooi in handgeverfd garen natuurlijk maar na alle fades, pop en knal projecten van de afgelopen tijd zou ik ‘m in een rustiekger garen maken zoals de Donegal Merino van Langyarns.

Een prachtig 100% merino garen gesponnen en geverfd volgens oude tradities in Ierland. Met 2 bollen (190 m per 50 gram / €9,95 ) heb je eigenlijk al genoeg om deze sjaal te maken maar wil je een wat grotere sjaal neem dan 3 bollen.

Het patroon kun je gratis downloaden van Ravelry.

Deze kleurtjes en nog meer kun je natuurlijk in de shop vinden 🙂

Happy crafting!