Nieuwe kleuren in de shop!

Het heeft even geduurd voor ik de tijd vond weer eens mijn creativiteit de vrije loop te laten en nieuwe kleuren te ontwikkelen. Maar ik ben zo blij dat ik ze nu eindelijk kan laten zien! Ik stel jullie voor aan PhilipPhenelopeRussel en Victoria.

De basis die ik hier gebruikt heb is de Diva Sock Glitter (75% SW Merino – 20% Nylon – 5% Silver Stellina) maar ik ben op dit moment druk doende deze kleurstellingen ook te verven op de Diva Lace Bamboo (80% Merino – 20% bamboe) en later in het jaar is het de bedoeling deze kleuren ook op de Diva Sock Star te gaan verven dus stay tuned!

GROTE KORTINGEN OP ALLE ONION GARENS

Na de sale van afgelopen tijd zijn er zijn nog maar een aantal kleuren Onion Nettle Sock Yarn en Onion Organic Cotton over en omdat het echt zonde is dat die bolletjes nog over zijn heb ik de korting verhoogt naar 20%! Er is werkelijk niets mis met deze bollen behalve dat ze nog geen nieuw thuis hebben gevonden.

De Onion Nettle Sock Yarn is nu verlaagd naar €4,75 en is perfect geschikt om sokken van te breien (2 bollen tm maat 42). De Onion Organic Cotton is nu nog maar €3,95 per bol van 50 gram met een looplengte van 155 meter. Voor die prijs is het echt een koopje dus mis die kans niet! OP = OP

Alvast veel brei-haak plezier!