Je winkelwagen is leeg

*Diva Dosis Spin Club*

Iedere maand krijg je 100 gram, speciaal voor jou geselecteerde, handgeverfde wol/vezels om te spinnen.

Na aanmelding krijg je per mail een link naar een enquêteformulier toegestuurd waarin je jouw voorkeuren voor kleur kunt aangeven. Elke maand worden er 2 kleurschema's samengesteld, op die manier word de kans vergroot dat er kleurschema is die aansluiten bij jouw smaak/voorkeur.

Het type wol varieert per maand en ook de manier waarop de wol geprepareerd is (top of batt of een combinatie) kan per maand verschillen. Daarnaast is het goed om te weten dat het ook een wolsoort kan bevatten die wat meer kriebelt op de blote huid maar die bv wel perfect geschikt is voor sokkenwol of bv een tas of andere projecten.

Je krijgt altijd één van de twee kleurschema's die het beste aansluit bij jouw wensen maar dat betekent niet dat je nooit een kleur krijgt die je niet zo mooi vindt. Voorbeeld: Je favoriete kleuren zijn rood en groen en je minst favoriete zijn oranje en blauw. Het eerste kleurschema bevat de kleuren rood, groen en oranje en het tweede kleurschema bevat rood, blauw en oranje. Je ontvangt dan het eerste kleurschema.

Je kunt je ook kiezen voor de Diva Dubbele Dosis Club dan krijg je allebei de kleurschema's of 2 van één kleurschema (dit wordt uitgekozen op basis van je antwoorden).

In de vragenlijst kun je ook eventuele allergieën aangeven. Indien je bv allergisch bent voor mohair, angora of alpaca dan ontvang je deze vezels niet. Als de blend of batt van die maand bv merino/alpaca is, ontvang je dus geen blend maar alleen de merino, of wordt de alpaca vervangen door een andere vezel (indien beschikbaar). Je ontvangt altijd het volledige gewicht in vezels!

Je hebt de volgende keuzemogelijkheden:


1 mnd

2 mnd

3 mnd

4 mnd

6 mnd

Diva Dosis Club

€ 21,50

€ 40,00

€ 58,50

€ 77,00

€ 109,00

Diva Dubbele Dosis

€ 40,00

€ 77,00

€ 109,00

€ 145,00

€ 198,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten in Nederland! Voor alle overige landen gelden de volgende prijzen (inclusief verzendkosten)


1 mnd

2 mnd

3 mnd

4 mnd

6 mnd

Diva Dosis Club

€ 26,50

€ 50,00

€ 73,50

€ 97,00

€ 139,00

Diva Dubbele Dosis

€ 50,00

€ 97,00

€ 139,00

€ 185,00

€ 258,00

Inschrijven kan per maand vanaf de 26ste van de maand ervoor tot de 25ste van de lopende maand (of als alle plaatsen gevuld zijn, wat het eerste komt) van de maand.

Je lidmaatschap stopt automatisch aan het einde van de door jou gekozen periode. Daarna kun je je eventueel opnieuw inschrijven voor een volgende periode.

Hou er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn! Ik (Dutch Wool Diva) heb maar 2 handen en, net als iedereen, ook maar 24 uur in een dag zitten ;-)

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kun je altijd contact met me opnemen via het contact formulier.