Je winkelwagen is leeg

*Diva Dosis Spin Club*

Iedere maand krijg je 100 gram, speciaal voor jou geselecteerde, handgeverfde wol/vezels om te spinnen. In tegenstelling tot voorgaande jaren word er nog maar 1 kleurstelling geverfd en die is voor alle clubleden gelijk.

De kleurstelling is minimaal 1 jaar exclusief voor clubleden en kan daarna eventueel als standaard kleurstelling in de shop komen. Clubleden krijgen de mogelijkheid om, tot 1 maand nadat een kleurstelling is verzonden, meer lonten bij te bestellen voor grotere projecten. Neem hiervoor contact op via email dan word er een special order aangemaakt.

Je hebt de keuze tussen de Diva Dosis Club en de Diva Dubbele Dosis Club, bij de Dubbele Dosis krijg je 2 x 100 gram spinwol.

Je hebt de volgende keuzemogelijkheden:

NEDERLAND

1 maand

2 maanden

3 maanden

Diva Dosis Club

€ 22

€ 43

€ 64

Diva Dubbele Dosis

€ 43

€ 84

€ 125

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten in Nederland! Voor België & Duitsland kies je de Diva Dosis België / Duitsland en voor de rest van de wereld kies je de Diva Dosis World. Let alsjeblieft goed op tijdens het bestellen welk land je kiest. Bij een verkeerde keuze  word de zending tegengehouden tot de fout is hersteld.

BELGIË / DUITSLAND

1 mnd

2 mnd

3 mnd

Diva Dosis Club

€ 24

€ 47

€ 70

Diva Dubbele Dosis

€ 47

€ 70

€ 137


REST OF THE WORLD

1 mnd

2 mnd

3 mnd

Diva Dosis Club

€ 30

€ 59

€ 88

Diva Dubbele Dosis

€ 59

€ 116

€ 173

Het type wol varieert per maand en ook de manier waarop de wol geprepareerd is (top of batt of een combinatie) kan per maand verschillen. Daarnaast is het goed om te weten dat het ook een wolsoort kan bevatten die misschien wat meer kriebelt op de blote huid maar die bv wel perfect geschikt is voor sokkenwol of bv een tas of andere projecten.

Je kunt altijd in de opmerkingen eventuele allergieën aangeven. Indien je bv allergisch bent voor mohair, angora of alpaca dan ontvang je deze vezels niet. Als de blend of batt van die maand bv merino/alpaca is, ontvang je dus geen blend maar alleen de merino, of wordt de alpaca vervangen door een andere vezel (indien beschikbaar). Je ontvangt altijd het volledige gewicht in vezels!

Om het overzichtelijk te houden kun je tot maximaal 3 maanden (1 kwartaal) vooruit inschrijven. Op die manier heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld tussentijds even een kwartaal over te slaan en voorkomen we wachtlijsten. Je lidmaatschap stopt dus automatisch aan het einde van de door jou gekozen periode. Clubleden krijgen een herinnering met hun laatste zending wanneer het abonnement afloopt zodat er weer opnieuw ingeschreven kan worden. 

Hou er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn!

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kun je altijd contact met me opnemen via mail[apestaartje]dutchwooldiva[punt]nl.