10 Gratis Halloween Patronen Om Te Breien Of Haken

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik vind het maar moeilijk te bevatten dat het alweer september is! Gelukkig hebben we volgens de weersvoorspellingen nog wat zomerse dagen om naar uit te kijken (EINDELIJK) maar het is nu wel de perfecte tijd om alvast te beginnen aan griezelige (of schattige) Halloween breisels en haaksels!

In deze blogpost vind je 10 GRATIS Halloween patronen om te breien of te haken. Van mutsen, sokken en kolletjes tot een heuse heksenhoed. Perfect geschikt om je Halloween outfit compleet mee te maken maar ook heel geschikt voor de spooktochten tijdens Sint Maarten! Dan heb je toch even wat langer de tijd want Halloween is op 31 Oktober en Sint Maarten op 11 November.

Spookjes, pompoenen, katten, heksen en frankenstein, alles komt voorbij! Ik hoop dat er voor jou ook een feestelijk project tussen zit om te breien of haken voor jezelf of iemand anders!

1. We Call Them Pirates

Piraten muts of skull muts. Het maakt helemaal niet uit hoe je deze muts noemt want je komt wel helemaal in de sfeer van Halloween met deze Pirate/Skull mutsen! Perfect om op een koude Halloween avond mee langs de deuren te gaan!


2. Witch Cats Hat

Hier ging mijn hartje echt sneller van kloppen! Als kattenmens (en butler van 4 mormels) MOET er tijdens Halloween dan ook echt iets bij zitten waar katten op staan! Met deze mutsen krijg je vast heel veel kopjes van jouw lieveling(en). Oh en dat zwarte katten ongeluk brengen is in mijn ogen een fabeltje hoor!

3. Bobble Bearded Beanie

Deze baard mutsen zijn echt TE CUTE gewoon. Kijk nou! En ook nog eens voor de hele familie 😍 Een warm hoofd, warme kin en verkleed in 1x. Win-win-win dus!

4. Witch Hat

Wat vliegt op een bezem in een zwarte lange jurk en een zwarte kat op haar schouder? Een heks natuurlijk! Maar je bent als heks natuurlijk niet compleet zonder een echte heksen hoed. Of hij je ook echt warm houd weet ik niet maar je maakt wel de blits tijdens de spooktocht.


5. Spooktacular And Bat-tastic Socks

Eigenlijk krijg je met dit patroon twee patronen in één! Met deze spooky sokken met pompoenen en zwarte vleermuizen kun je naar hartenlust variëren. Bijkomend voordeel? WARME voeten 😁

6. Frankensocks

Nog meer warme voeten krijg je met deze UBER CUTE Frankenstein sokken! De rode “hechtingen” maken deze sokken echt Frankenstein waardig 👀

7. Papa Spooky Cowl

Hoe griezelig mooi is deze kol?! Even een riek of zeis lenen van de plaatselijke boer en je bent klaar om te gaan en iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

8. Incognito

Als je onherkenbaar over straat wil dan is deze kol te oplossing! Deze valse snor blijft tenminste WEL zitten. Klein tipje: het is misschien verstandig om hiermee niet een bank binnen te lopen tenzij je aangezien wil worden voor een overvaller 😅

Advertenties

9. Spooky Park Mitts

Oké, we hebben een warm hoofd + kin, een warme nek en warme voeten. Blijft nog over…de handen! Deze Spooky Park Mitts beloven je handen warm te houden in het park maar het werkt vast ook op de stoep in een woonwijk als je je lantaarn vasthoud🏮🎃

Hoor je ze al zingen? Sint Maarten, Sint Maarten! De koeien hebben staarten! Gauw! Zet het snoep klaar!

10. Spooky Pal Treat Bags

Bij Sint Maarten en bij Halloween draait het voor de kinders eigenlijk maar om 1 ding. Al die verkleedsels en liedjes zingen hebben uiteindelijk maar één doel.

Zoveel mogelijk SNOEP scoren. En wie zegt dat mandarijntjes net zo goed zijn heeft nog nooit goed naar de teleurstelling op die snoetjes van kinderen gekeken 🤣🥺

Maar of je nou gaat voor de mandarijntjes, appeltjes en rozijntjes of de koetjes repen, smarties en toverballen…je komt pas ECHT goed voor de dag met deze tasjes om al die snaaierij in te verzamelen zodat je het later heerlijk allemaal kunt opsmikkelen 🍬🍫🍭

Dat waren ze dan! De 10 gratis Halloween patronen om te breien of haken. Als je nu geen tijd hebt maar je deze blogpost wel wil bewaren, pin dan de onderstaande afbeelding naar jouw Pinterest account om te later makkelijk terug te vinden! Happy Halloween en fijne Sint Maarten!

Dutch Wool Diva
Pin mij!

Meer posts over breien: